COMBATIVES Combatives
21st Century Combatives - Combat Tai Chi
DOMOV PREDSTAVITEV TRENINGI SAMOOBRAMBA KONTAKT
Treningi so rekreativni in netekmovalni, predznanje borilnih veščin ni potrebno. Velik poudarek je na varnosti udeležencev oziroma vadbi brez poškodb.

Treningi so namenjeni polnoletnim osebam, ki se želijo naučiti enostavne in učinkovite samoobrambe ali samo izboljšati samoobrambne spretnosti.

SKUPINSKI TRENING   INDIVIDUALNI TRENING

Skupinski treningi so namenejeni skupinam oseb, ki si želijo naučiti enostovno in učinkovito metodo obrambe pred napadalcem ali več napadalci. Predhodno znanje borilnih veščin ni potrebno.

 
Z individualnimi inštrukcijami realistične samoobrambe, boste pridobili potrebna znanja, ki jih potrebujete, da bi preživeli nasilno srečanje in povišali svojo samozavest.
Individualne inštrukcije realistične samoobrambe so namenjene vsem generacijam, predhodno znanje borilnih veščin ni potrebno.
O NAS TRENIRAJTE Z NAMI
Ukvarjamo se s preučevanjem, vadbo in poučevanjem realističnih metod bojevanja. Treninge samoobrambe organiziramo v okviru naše vadbene skupine, kjer treniramo po sistemu 21st Century COMBATIVES - Combat TAI CHI. Trenutno izvajamo samo posamične-individualne treninge. Pokličite nas, skupaj bomo našli način in termin treninga, ki vam ustreza.
iDenis Udovich 051441840
POŠTA
Enostaven in učinkovit borilni sistem, ki nas uči kako se naravno gibati in se instinktivno bojevati!

  fb yt 
© 2018. Vse pravice pridržane. www.combatives.eu