COMBATIVES Combatives
21st Century Combatives - Combat Tai Chi
DOMOV PREDSTAVITEV TRENINGI SAMOOBRAMBA KONTAKT
Samoobramba je obramba sebe (ali koga drugega) pred napadalcem in pomeni bojevanje za preživetje.

Paziti moramo, da za "obrambo" oz. "napad" zaradi potrebe po obrambi, uporabimo le tisto silo, ki je neizogibno potrebna, da se obranimo oz. je potrebna, da odvrnemo "protipraven" napad.

SKUPINSKI TRENING   INDIVIDUALNI TRENING

Skupinski treningi so namenejeni skupinam oseb, ki si želijo naučiti enostovno in učinkovito metodo obrambe pred napadalcem ali več napadalci. Predhodno znanje borilnih veščin ni potrebno.

 
Z individualnimi inštrukcijami realistične samoobrambe, boste pridobili potrebna znanja, ki jih potrebujete, da bi preživeli nasilno srečanje in povišali svojo samozavest.
Individualne inštrukcije realistične samoobrambe so namenjene vsem generacijam, predhodno znanje borilnih veščin ni potrebno.
O NAS TRENIRAJTE Z NAMI
Ukvarjamo se s preučevanjem, vadbo in poučevanjem realističnih metod bojevanja. Treninge samoobrambe organiziramo v okviru naše vadbene skupine, kjer treniramo po sistemu 21st Century COMBATIVES - Combat TAI CHI. Trenutno izvajamo samo posamične-individualne treninge. Pokličite nas, skupaj bomo našli način in termin treninga, ki vam ustreza.
iDenis Udovich 051441840
POŠTA
Realistična samoobramba zajema prilagajanje, improvizacijo in spontanost, edini cilj je preživetje!

  fb yt 
© 2018. Vse pravice pridržane. www.combatives.eu